perjantai 18. kesäkuuta 2010

Afterlife

Valmistumisesta on kulunut nyt muutama aika, joten on aika tarkastella työsarkaa jälkiviisaasti.

All in all olen hyvin tyytyväinen valmiiseen tuotteeseen. Ahkeroin itse sisällöntuotannon ohella myös oikeakielisyyden, selkeyden ja loogisen "tarinankerronnan" eteen. Tavoitteena oli siis helppolukuisuus - opinnäytetyöni on kuitenkin kuvituksen puuttuessa melko raskas.

Uskon myös opparin rakenteen auttavan lukemista. Kuvitusta en pitänyt tarkoituksenmukaisena, kuvitusvaihtoehdot eivät tuntuneet antavan työlle tarpeeksi lisäarvoa. Lisäksi ajattelin, että on kökköä laittaa yksi kuva johonkin, muttei yhtään enempää. Esimerkiksi MTV3:n uutisten pääsivusta on layoutin takia vaikea saada hyvää, selkeää kuvaa, joka ei vie kokonaista A4-sivua.

Opettajat antoivat sisällöstä tavallaan kahtia jakautuvaa palautetta: toisaalta mukana oli paljon tuttua ja turvallista taustaa, mutta toisaalta myös paljon uutta. Tutkimuskohteen analyysi oli kuulemma ansiokasta.


Rohkenen jok tap tööttäämään omaa torvea: arvosana oli viitonen eli kiitettävä. JEE!!!

Lisäilen palstalle vielä pieniä pätkiä opinnäytteestäni tässä vähitellen kesän aikana, lähinnä jutuista, joista ei löydy erityisemmin "virallista tekstiä".

Toivonko houkuttelevan jonkun epätoivoisen googlaajan opparini jäljille? Kyllä - saa siteerata omassa opinnäytteessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti